Atelier Schinteie.ro

UN CADOU DEOSEBIT !!!
Dv-stră stiţi ce sfânt(a) este prăznuit(ă) in chiar ziua dv-stră de naştere ??? Dacă nu , daţi CLICK pe icoana de mai sus
si AFLAŢI
. Comandaţi acum icoana sfântului dv-stră protector . DACĂ AVEŢI CUNOSTINŢE, FACEŢI-LE O SURPRIZĂ DEOSEBITĂ DĂRUINDU-LE ICOANA SFÂNTULUI PROTECTOR , sfântului prăznuit în chiar ziua lor de naştere .VEZI si COMANDĂ !!!
Alte nume de sfinţi din ziua dv-stră sau a celor dragi... se pot afla dacă studiaţi calendarul ortodox de mai jos:
CALENDAR ORTODOX - Aflaţi ce sfinţi vă protejează !!!


COMANDAŢI ACUM ! pentru bucuria celor ce primesc...!!!Atelier Schinteie.ro

Familia Schinteie.ro

Atelier Schinteie.ro

Reveni-ţi la pagina cu modele de icoane. Da-ţi CLICK pe acest BANNER ! ! !.
 Revine la Pagina ICOANELOR


LISTĂ PREŢURI INFORMATIVE la icoanele pe LEMN STRATIFICAT - care nu se curbează, nu se crapă, nu se umflă, lemn de cea mai buna calitate :


* lemn stratificat tip "napolitana".

ICOANELE CU UN SINGUR SFÂNT LA URMATOARELE MĂRIMI :

9/14 cm = 79 lei ; 14 /18 cm = 140 lei; 18 /24 cm = 190 lei ; 22/30 cm = 290 lei ; 26 / 34 cm = 360 lei ; 30/40 cm = 490 lei ;

Pictăm şi alte mărimi mai mari . Puteţi alege dv-stră dimensiunea .

La icoanele cu un singur sfânt plus alte personaje sau peisaje , preţurile se aplică ca la cele de mai jos sau chiar mai mari în funcţie de complexitatea modelului . Informaţii exacte puteţi obţine direct de la noi prin e-mail sau telefon.


* lemn stratificat gletuit complet.

La Maica Domnului cu Pruncul Iisus sau cu DOI SFINŢI :

9/14 cm = 99 lei, 14/18 cm = 160 lei , 18/24 cm = 220 lei, 22/30 cm = 310 lei , 26/34 cm = 400 lei , 30/40 cm = 550 lei.

Pictăm şi alte mărimi mai mari . Puteţi alege dv-stră dimensiunea.

Icoanele PRĂZNICARE la dimensiunea de 22/30 cm = 690 lei , 26/34 cm = 800 lei , 30/40 cm = 900 lei.

La icoanele pe LEMN DE TEI şi la cele cu FOIŢĂ de AUR de 22 kt preţurile sunt mai mari şi se calculează la momentul comenzii !!!


* lemn de tei natur cu traverse pe spate în faza primară - nebăiţuit.

Pictăm CATAPETESME, Dvere, Troiţe, Cruci de Altar, Epitafuri etc.

* PICTĂM ICOANE ŞI PE DIMENSIUNILE PROPUSE DE DV-STRĂ . ORICE DIMENSIUNE POSIBILĂ .* TRIMITEM ICOANELE PRIN COLET POŞTAL ( POŞTA ROMÂNĂ ).
sau CURIERAT RAPID: ( CARGUS , FAN COURIER sau alte variante ) .

PLATA RAMBURS.

AVANSUL se trimite prin :

PENTRU STRĂINATATE : ( EUROPA ) POŞTA ATLASSIB sau prin prietenii sau rudele dv-stra - ALTE ŢĂRI de pe alte continente : POSTA si AVION.


*PICTĂM ORICE MODELE LA COMANDĂ, MODELELE NOASTRE SAU ALE CLIENŢILOR. (Trimite-ţi prin Poşta ,e-mail sau Facebook ).Matei Schinteie, Oficiul Poştal 1, Căsuţa Poştală 24, Loc. Covasna,Cod. 525200, Jud. Covasna, România, Europe.matei.schinteie@gmail.comADRESE FACEBOOK:
- Stoc icoane pictate SchinteieArt.
- Pictură iconostase - SchinteieArt.
- Icoane pictate la comandă Schinteie
- Atelier pictură icoane
- Maria Kornelia Schinteie -iconographer
- Matei Schinteie - iconographer

* PENTRU PRĂZNICARE SAU MODELE MAI COMPLEXE PREŢURILE SUNT NEGOCIABILE IN FUNCŢIE DE MĂRIME SI MODEL. (INFORMAŢII LA TELEFON)

* LA SUME MARI POSIBILITATE DE PLATĂ ÎN RATE.

* ATENŢIE ! CLIENTUL VA SUPORTA TAXELE POŞTALE ( NU SUNT MARI, SUNT STABILITE DE POŞTA ROMÂNA ŞI DE CELELALTE FIRME IN FUNCŢIE DE DISTANŢĂ ŞI GREUTATE .)

*CHELTUIELILE DE ÎMPACHETARE LE SUPORTAM NOI.

*GARANŢIE: Icoanele pictate de noi au garanţie nelimitată .

*OFERIM CHITANŢĂ ŞI FACTURĂ DECONTARE FIRMĂ/PAROHIE şi la PERSOANE FIZICE.

** = preţurile icoanelor se pot modifica oricând datorită creşterii preţurilor la materialele de pictură, taxe şi impozite, etc. Site-ul din anumite motive independente de voinţa noastră poate rămâne neactualizat,... atunci şi preţurile rămân neactualizate. Pentru orice nelămurire sunaţi la telefoanele 0267.341773 sau ( 0745.012332 ).
COMANDA SE POATE FACE ATÂT PRIN E-MAIL CÂT SI PRIN TELEFON.:

0267.341773 - 0745.012332


Trimite-ţi comanda dv-tră şi adresa de expediţie completă ( nume , prenume , strada , număr, bloc, etaj , scara , localitatea , codul localităţii , numărul Oficiului Poştal de care aparţineţi , judeţul , ţara şi numerele de telefon fix şi mobil. )

Veţi primi un răspuns de CONFIRMARE COMANDĂ în cel mai scurt timp posibil .

PENTRU URGENŢE SI INFORMAŢII SUPLIMENTARE SUNAŢI LA TELEFOANELE : 0267.341773,(0745.012332).

e-mail : matei.schinteie@gmail.com

( Adresa conţine un punct între prenume şi nume. Copiaţi cu Copy/Paste.
Aşa e mai sigur ! )

În caz că nu primiţi din partea noastră un răspuns de confirmare a comenzii în termen de două zile, vă rugăm să ne contactaţi neaparat telefonic.
Insistaţi, nu renuntaţi.
Vă mulţumim !

-------------------------

Preţurile sunt "de atelier." Nu adăugăm procent comercial şi nu suntem plătitori de T.V.A. Aceste preţuri sunt cele mai mici posibile, stabilite special pentru dv-stră. Avem mărimi şi preţuri pentru "toate buzunarele". Cumpărând de la noi investiţi în viitor. Icoanele pictate de noi poartă semnătura SCHINTEIE. Ele pot fi dăruite la orice ocazie/eveniment şi pot fi lăsate moştenire. Noi nu facem rabat la calitate. Oferim garanţie nelimitată.

-------------------------

OFERTA PENTRU OAMENII DE AFACERI/Firme/Asociatii/Fundatii/Parohii/etc .

CERE OFERTA DE ICOANE ŞI DISCOUNT


Cel mai deosebit cadou posibil !!!

O icoană cadou ajunge la sufletul colaboratorilor, a partenerilor dv-stră de afaceri si rezistă mult mai mult decat trăim noi. "Timpul trece , icoanele ramân" .

     Matei SCHINTEIE şi Maria-Kornelia SCHINTEIE au deschis în anul 2000 propriul Atelier de pictură icoane la comandă în Staţiunea Covasna din judeţul cu acelaşi nume. De atunci au pictat icoane pentru creştinii din toată ţara , iar prin ortodocşii români şi turiştii străini , lucrările lor au ajuns şi pe alte meridiane. ( Australia, Danemarca, Serbia, Ungaria, Germania, Austria, Elveţia, Franţa, Belgia, Olanda, Irlanda, Spania, Anglia, Canada, U.S.A, Bolivia, Brazilia, Noua Zeelandă, Afganistan, etc ). Lucrarile lor le puteţi vedea în biserici, mânăstiri şi schituri de pe tot cuprinsul ţării.

     EXPOZIȚII INTERNAȚIONALE !!!
Matei Schinteie şi Maria-Kornelia SCHINTEIE au expus în anul 2016 în DANEMARCA în Copenhaga la invitația Ambasadei Române, în AUSTRIA la MŐDLING la 14 km sud de Viena la invitația Primăriei de acolo și în AUSTRALIA la MELBOURNE și în capitala CANBERRA la invitația Ambasadei Române.

     CATAPETESME PICTATE!!!
6 ICONOSTASE DE BISERICI au pictat de-a lungul anilor : GENOVA în ITALIA, BUCUREȘTI la Paraclisul Patriarhal, SIRET, jud. Suceava, ANINA - Caraș - Severin, COVASNA Stațiune, la PREJMER, Jud. Brașov. Nenumărate piese din iconostas , Cruci de Altar, Prapuri, Dvere, Epitafuri, etc au fost pictate pentru bisericile din România și străinătate

     Icoanele pictate de ei se află în casele creştinilor şi în chiliile multor monahi şi monahii pentru Slava Lui Dumnezeu şi mântuirea oamenilor.

O icoana este mai mult decat un obiect de artă , este un obiect de cult cu putere multă fară de care nu ne putem mântuii. Reprezintă chipul văzut al Lui Dumnezeu - Iisus Hristos Mântuitorul si chipul sfintilor Lui .

În această perioadă grea de criză , cine nu ar fi adânc impresionat de un astfel de dar?
Un asemenea cadou este cu totul deosebit şi ajunge printre obiectele de artă de pe peretele din casa sau din biroul personal al celui care a primit-o. " Nici o casă fară icoane ! " , " Nici un birou fară icoane ! ". Se ştie că pe langă valoarea materială , icoana are şi o mare valoare sentimentală şi spirituală. Iar atunci când icoana este privită, îţi aduci aminte inevitabil de la ce întâlnire, conferinţă sau hram ai primit-o şi mai ales de cel care ţi-a oferit-o cadou. Orice om de afaceri care se respectă şi cu frică de Dumnezeu isi doreşte să devină CTITOR la o sfântă biserică sau mânăstire .
Dv-stră sunteţi ctitor ? Daca nu ,... puteţi deveni. La protocol, pe langă celelalte daruri, o icoană impresionează cel mai mult. OAMENII DE AFACERI ştiu ca nu pot reuşi decât cu ajutorul Lui Dumnezeu. Ce cadou pe care l-aţi oferit, poate rezista atâta timp şi poate aduce atâta bine ? Noi vă personalizăm icoanele comandate GRATUIT cu numele firmei/asociaţiei/parohiei dv-stră şi cu orice alte date dorite. EXEMPLU :

" Dumnezeu să vă Binecuvanteze şi spor in afaceri ! "
S.C. Numele Firmei SRL
Localitatea /Anul/etc

" Cu dragoste în Hristos pentru mântuirea dv-stra şi a întregii familii " Pr. Paroh POPESCU IOAN si Preoteasa Teodora
Parohia " Buna Vestire "
Localitatea ... / Anul ... /etc

" CASĂ DE PIATRĂ ! " sau/şi " De la NAŞII .... pentru FINII...." .
Familia Geogescu Mihai si Ana cu copiii ... .
Localitatea /Anul/etc .

VĂ OFERIM FACTURĂ ŞI CHITANTĂ pentru decontare in contabilitate . Cheltuielile sunt deductibile .
În speranta unui bun început al colaborarii noastre, va asteptăm cu prima comandă fermă.

NU UITAŢI ! :

" TIMPUL TRECE , ICOANELE RAMÂN. "


CERE OFERTA DE ICOANE SI DISCOUNT